KINDER BOKSEN

Bij Respectgym worden Bokslessen ook voor de allerjongsten gegeven vanaf 4 jaar.

In deze les leren kinderen spelenderwijs kennis maken met diverse boks technieken. Naast het leren van de stoot technieken wordt er aan verschillende algemene competenties gewerkt. Het is niet alleen boksen maar verdedigen, ontwijken en Cubaanse voetenwerk aan de les toegevoegd. Zo wordt er ook gewerkt aan concentratievermogen, conditie, sociale omgang in de les- en spelvormen, coördinatie en discipline.

Contact op het hoofd is niet toegestaan tijdens de jeugdtrainingen. Wij zijn er net als het WJ.H. Mulier Instituut van overtuigd dat het beoefenen van een vechtsport goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het beoefenen van een vechtsport kan positieve psychosociale effecten bewerkstelligen met betrekking tot zelfvertrouwen, weerbaarheid, discipline en persoonlijke groei.

Ben jij nu ook enthousiast geworden?

Henny mandemakers geeft meerdere keren per week boks-lessen voor kinderen. Kom snel een keer langs voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!!

Hennie Mandemaker boks trainingen

De boks trainingen worden gegeven door Hennie Mandemaker. Hennie is onder andere coach geweest van het olympische boksteam van China.  De Bosschenaar is voor een periode van minstens drie maanden coach geweest van het olympisch team uit de Chinese provincie Guangzhou. Tevens trainde hij team voor de World Series of Boxing. Ook heeft Hennie grote namen Rafik Harutjunjan, Hüsnü Kocabas, Max van der Pas en Peter Müllenberg getraind. De profboksers hebben allen een goede carrière achter de rug met de samenwerking van Hennie Mandemaker. De Bosschenaar heeft al drie boksers een wereldkampioenschap afgeleverd. De ervaren bokstrainer komt nu bij Respect Gym boks lessen geven.

Boksen - Lesrooster

Dinsdag:
Boxing class van 19.00 t/m 20.30
Woensdag:
Ladys boksen 19.30 t/m 20.30
Donderdag:
Boxing class van 19.00 t/m 20.30

Zaterdag
Boxing class van 12.00 t/m 13.30
Ladys boksen van 10.00 t/m 11.00 door Ando Mirzoyan
Funboksen 11:00-12:00

Zondag
Boxing class van 11.00 t/m 12.30