Indoor training

Sportschool Respect is met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Leden kunnen voor de deur gratis parkeren! Het unieke aan ons concept is dat leden zowel indoor en outdoor kunnen trainen. Bootcamp, fitness, groepslessen en boksen tegen een vast tarief per maand.

In ons indoor trainings centrum vind je een gevarieerd aanbod waar je gericht en functioneel kunt trainen. Onze gemotiveerde trainers staan altijd tot je beschikking, schroom niet en vraag ze gerust om tips en trucs. De volgende sportdisciplines staan ter beschikking in ons indoor gedeelte:

Binnensporten:

Houd je van fitnessen, groep lessen, boksen en verschillende soorten vechtsporten en verdedigingssporten? Dan is binnen sporten helemaal iets voor jou!

Personal Training:

Kom ook langs voor personal training. Bij personal training proberen we alles uit je te halen wat er in zit. Een PT helpt je met je doel te bereiken. Een PT kan je helpen met de effectiviteit van je training. Je PT kan bijvoorbeeld laten zien welke oefeningen het meest effectief zijn en welk oefeningen goed zijn voor bepaalde spiergroepen. Je PT kan je dus goed helpen met je sportdoel te bereiken, of dit nou afvallen of spier opbouwen is maakt niet uit. Je PT kan je overal mee helpen. Kom dus snel langs bij Respect Gym.

Fitness

Individueel en gericht trainen? Kom dan trainen in het uitgebreide fitness gedeelte. Hier treft je een ruim aanbod van apparaten die gericht zijn op cardio en kracht.

Groepslessen

Train je liever in een groep? Volg dan een van onze 12 verschillende groepslessen. Deze groepslessen zijn prima te combineren met je eigen individuele trainingsschema.