FUN&FIT BOKSEN

Verbrand meer dan 600 calorieën per uur met Funboksen!

Funboksen is een sport, waarbij de techniek van Cubaanse boks style wordt gebruikt op bokspilaren en pats met opzwepende salsa muziek.

De naam zegt het al, Funboksen is FUN! Een pittige workout waar iedereen plezier aan beleefd. De sport is gecreëerd door Respectgym en is bestemd voor zowel mannen als vrouwen, beginners en gevorderden. Iedereen traint op zijn eigen niveau. Funboksen is intensief, stimuleert vetverbranding en je krijgt er een uitstekende conditie van. De groep, muziek en sportleraar motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen!

De lessen duren één uur en bestaan uit een warming-up, funboks training en een cooling-down. Naast de diverse stoot- en verdediging combinaties, wordt er tijdens elke les aandacht besteedt aan crossfit oefeningen. Tijdens de lessen wordt het verstevigen van de buik-, arm- en beenspieren niet overgeslagen! Wees niet verbaasd als er een rondje squats, push ups of buikspieroefeningen voorbij komt. Funboksen is een complete workout waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Nog nooit eerder deelgenomen aan een vechtsportles? Funboksen is een ideale les om kennis te maken met vechtsport. Het fijne van deze sport is dat de stoot combinaties uitgevoerd worden op een bokspilaar of pats, niemand slaat terug. Leer de basis stoot- en verdedigingstechnieken van Henny Mandemakers, werk aan je conditie en voel jezelf snel fitter! Ook voor gevorderden is Funboksen ideaal om je conditie te verbeteren, energie kwijt te raken en je techniek op peil te houden.

De voordelen van Funboksen op een rijtje:

  • Plezier in het sporten
  • Leren van boks technieken
  • Snelle verbetering van je conditie
  • Verbrand 600 calorieën per uur
  • Raak je negatieve energie en stress kwijt
  • Meer zelfvertrouwen en weerbaarder
  • Krijg meer energie en voel jezelf fit

Haal het uiterste uit jezelf met Funboksen en kom langs voor een gratis proefles!

Alleen voor dames

Vind jij het fijner om alleen met vrouwen te trainen? Dat is mogelijk bij Respectgym op dinsdagavond, en zaterdagochtend. De lessen worden in een aparte zaal gegeven voor dames