Pencak Silat Mande Muda Mawar Suci

Wat is Pencak Silat?
Pencak Silat is de verzamelnaam voor de  traditionele Indonesische krijgskunsten. Deze vechtkunst staat bekend om haar snelle / effectieve bewegingen en technieken, waarbij de mentaal / spirituele elementen,  fysieke en geestelijke ontwikkeling centraal staan.

Over Paguron Mande Muda Mawar Suci
Paguron Mande Muda / Mawar Suci is een traditionele Indonesische Pencak Silat school die haar oorsprong kent uit West Java. De school is opgericht door Guru Besar / Pendekar Jaya Bp. H.S. Tulalessy, geboren in Cimahi Indonesië. Pencak Silat is een Indonesische vechtkunst die zich kenmerkt door een grote diversiteit aan verschijningsvormen. 

Binnen onze school wordt niet een enkele Aliran (stijl) beoefend, maar onderwijzen we onze leerlingen in zes verschillende Alirans, te weten Cimande Tarikolot, Cikalong, Mande Muda, Serak, Pamacanan, Pamonyetan. Deze stijlen komen wekelijks in een afwisselend programma tijdens onze trainingen aan bod. Naast de Bela Diri (zelfverdediging) houden wij ons namelijk ook bezig met het culturele aspect (Seni). 

Wij hechten heel veel waarde aan de goede naam van onze Paguron. Van onze leerlingen wordt verwacht dat zij eerlijk, respectvol, trouw en nederig zijn, beschikken over doorzettingsvermogen en vertrouwen hebben en tegen discipline kunnen. 

Beschik jij over deze eigenschappen en wil je graag meer aan jezelf werken door zelfvertrouwen op te bouwen, jezelf weerbaarder te maken in een rustgevende/gedisciplineerde omgeving? Dan ben je van harte welkom om lid te worden van de Paguron Mande Muda Mawar Suci.

Ben je nieuwsgierig naar deze Indonesische vechtkunst? Kom dan gerust een keer langs tijdens de training!
Wij zijn namelijk gevestigd binnen de accommodatie van Respect Gym te ’s-Hertogenbosch.

Trainingstijden:

Maandag 19.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 11.00 uur

Meer  informatie kunt u vinden op onze website:
www.paguronmandemudamawarsuci.nl
T: 06 - 17 13 91 99
E: mawarsuci@ziggo.nl