BUSINESS BOKSEN

Business boksen bij Respect Gym – Spierings. Je hebt er vast al eens van gehoord: white collar boxing, oftewel witte boarden boksen. De oorspronkelijk vertaling is: boksen voor nette mensen of zakenmannen. Bij Boksschool Respect Gym vind je inmiddels verschillende vormen van business boksen. Ondernemende mensen die met elkaar een boks training volgen op bepaalde tijden, of overdag voordat de werkdag vol nieuwe energie kan beginnen. Groot voordeel voor hen hierbij is dat zij na een lange werkdag ’s avonds hun sportuurtje in ieder geval al gehad hebben. Bel Henny Mandemaker voor meer informatie.

 

Wil je leren boksen, een mooi lichaam opbouwen en de balans tussen lichaam en geest hervinden? Dit kan ook met privé les van onder andere oud bondscoach Henny Mandemaker. Er wordt enkel op elkaars handschoenen gestoten, dus geen boks blessures! Het zorgt voor een betere algemene conditie, een mooi gevormd lichaam en werkt stress reducerend. In de workshops worden alle voordelen van het boksen uitgelicht en de nadelen weggelaten.

Ook groepstraining of kleine groepen mogelijk; door de inhoud en opbouw aan te passen aan de groep en de nadruk te leggen op verschillende specifieke aandachtspunten is deze training uitermate geschikt als teambuilding, workshop en wekelijkse les. Privé-, duo- en small group training is dus allemaal mogelijk bij respect Gym - Spierings.

Hennie Mandemaker boks trainingen

De boks trainingen worden gegeven door Hennie Mandemaker. Hennie is onder andere coach geweest van het olympische boksteam van China.  De Bosschenaar is voor een periode van minstens drie maanden coach geweest van het olympisch team uit de Chinese provincie Guangzhou. Tevens trainde hij team voor de World Series of Boxing. Ook heeft Hennie grote namen Rafik Harutjunjan, Hüsnü Kocabas, Max van der Pas en Peter Müllenberg getraind. De profboksers hebben allen een goede carrière achter de rug met de samenwerking van Hennie Mandemaker. De Bosschenaar heeft al drie boksers een wereldkampioenschap afgeleverd. De ervaren bokstrainer komt nu bij Respect Gym boks lessen geven.

Boksen - Lesrooster

Dinsdag:
Boxing class van 19.00 t/m 20.30
Woensdag:
Ladys boksen 19.30 t/m 20.30
Donderdag:
Boxing class van 19.00 t/m 20.30

Zaterdag
Boxing class van 12.00 t/m 13.30
Ladys boksen van 10.00 t/m 11.00 door Ando Mirzoyan
Funboksen 11:00-12:00

Zondag
Boxing class van 11.00 t/m 12.30